Възобновяемите енергийни изтичници добиват все по-голяма популярност в България. Пазарът на електроенергия, произведена от вятърни и фотоволтаични централи е гарантиран, а този факт стимулира и нас от ”УИНДПАУЪРБГ” АД да се развиваме .С това ние допринасяме за опазването на околната среда, произвеждайки все по-голямo количество екологично чиста електроенергия. През м. Ноември 2008г. фирмата закупи 4 броя вятърни генератори MICON M 530 – 250кW.Само за два месеца при зимни условия успяхме да ги транспортираме до България, изградим и запуснем и от м.Януари 2009г. четирите машини работят . Всичко това бе възможно благодарение на дългогодишният ни опит, добрият екип, техниката с която разполагаме, и перфектната организация. Една от най-силните ни страни е , че разполагаме със собствени земи , с необходимите разрешителни за изграждането на вятърни турбини и фотоволтаични системи. Към момента фирмата предлага проект с мощност от 40 MW.

За чуждестранни инвеститори предлагаме изготвяне на нови проекти свързани с инвестициониите им намерения в тази област. 

Резервни части и модули

1. Фирмата предлага оригинални резервни части и модули (нови и втора употреба) за всички вятърни генератори произведени в Европа

2. Изгражда и поддържа вятърни генератори в кратки срокове
- осъществяваме съдействие до запускане в експлоатация
- дистанционен мониторинг (видео наблюдение) след запускане


Оферти за фотоволтаични системи

Доставка на PV модули + инвертори - изгодна ценаФирмата е Ваш надежден партньор не само при изграждането на обектите, но и при последващата поддръжка.


ПРЕДЛАГАНИ  В ЕКСПЛОАТАЦИЯ ВЯТЪРНИ ЦЕНТРАЛИ

  ВтЕЦ Лесово 1 - Мощност- 750 kW ;

Цена: 600 Еuro/ kW

 ВтЕЦ Лесово 2 – Мощност – 1025 kW

Цена: 600 Еuro/ kW

ВтЕЦ Лесово 5 Mощност 1500 kW

Цена: 700 Еuro/ kW

Продава се само една от трите оферирани централи, по избор на клиента.